ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
Μολονότι η κληρονομικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εκδήλωση καρδιοπάθειας, η γενετική προδιάθεση μπορεί σε μεγάλο βαθμό να περιοριστεί με τη σωστή διατροφή και τα κατάλληλα συμπληρώματα. Η διάσημη διατροφολόγος Jean Carper, αξιοποιώντας τα πορίσματα πρόσφατων επιστημονικών ερευνών, παρουσιάζει τις διατροφικές συνήθειες που αποδεδειγμένα προλαμβάνουν ή αντιμετωπίζουν ένα καρδιακό επεισόδιο.
Μάθετε για:
- τη σημασία των βιταμινών E, B και C
- τη θρεπτική αξία του καρότου, του ασβεστίου και του συνένζυμου Q-10
- την ευεργετική επίδραση τροφών όπως τα ψάρια, το σκόρδο, το αβοκάντο, οι φράουλες
- τα πλεονεκτήματα του τσαγιού και του ελαιόλαδου
ΒΙΒΛΙΟ | |
Συγγραφέας | Jean Carper |
Θεματική Κατηγορία | ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ |
Σειρά | ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ |
Ημ. Έκδοσης | 2010 |
Σελίδες | 303 |
ISBN | 9789606916670 |
Σχήμα | 15Χ23 |
Βιβλιοδεσία | ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ |
Μεταφραστής | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΥΔΗ |
7.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 7.00€
- Stock: In Stock
- ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
- Model: 9789606916670
- ISBN: 9789606916670