Μενού
Καλάθι

Blog RSS Feed

16 Μαϊ ΤΑ 4 ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
eleni 0 616
Η ανάγνωση βιβλίων είναι μια δραστηριότητα που αγαπούν πολλοί. Ένα καλό βιβλίο μπορεί να γίνει η καλύτερη παρέα για ορισμένους, και γι’ αυτό βρίσκεται ανάμεσα στις αγαπημένες συνήθειες για κάθε εποχή. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεφύγουμε από την πιεστική καθημερινότητα και να ταξιδέψουμε στον κόσμο της γνώσης, της μαγείας, κα..
16 Μαϊ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ;
eleni 0 604
Όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ πως η ανάγνωση βιβλίων είναι από τις σημαντικότερες δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσουν τα παιδιά (ή όλοι) ώστε να επιτύχουν στο σχολείο αλλά και τη ζωή τους γενικότερα. Σχεδόν ό,τι κάνουμε καθημερινά περιλαμβάνει κάποιας μορφής ανάγνωση, αλλά το διάβασμα βιβλίων εσκεμμένα είναι μια από τις καλύτερες πρα..
16 Μαϊ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
eleni 0 280
Καλοκαίρι σημαίνει ξεκούραση, διασκέδαση, και ανεμελιά τόσο για τους μεγάλους αλλά και τους μικρούς! Το τέλος της σχολικής χρονιάς δίνει το πράσινο φως στους μικρούς μαθητές για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας ασταμάτητα. Γνωρίζουμε όμως πως λίγο πολύ πως τα παιδιά απολαμβάνουν να εξασκούν τις γνώσεις τους και τι..
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies