Μενού
Καλάθι

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Μολονότι η κληρονομικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εκδήλωση καρδιοπάθειας, η γενετική προδιάθεση μπορεί σε μεγάλο βαθμό να περιοριστεί με τη σωστή διατροφή και τα κατάλληλα συμπληρώματα. Η διάσημη διατροφολόγος Jean Carper, αξιοποιώντας τα πορίσματα πρόσφατων επιστημονικών ερευνών, παρουσιάζει τις διατροφικές συνήθειες που αποδεδειγμένα προλαμβάνουν ή αντιμετωπίζουν ένα καρδιακό επεισόδιο.

Μάθετε για:
- τη σημασία των βιταμινών E, B και C
- τη θρεπτική αξία του καρότου, του ασβεστίου και του συνένζυμου Q-10
- την ευεργετική επίδραση τροφών όπως τα ψάρια, το σκόρδο, το αβοκάντο, οι φράουλες
- τα πλεονεκτήματα του τσαγιού και του ελαιόλαδου

ΒΙΒΛΙΟ
ΣυγγραφέαςJean Carper
Θεματική ΚατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΣειράΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Ημ. Έκδοσης2010
Σελίδες303
ISBN9789606916670
Σχήμα15Χ23
ΒιβλιοδεσίαΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
ΜεταφραστήςΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΥΔΗ

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
7.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 7.00€
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies