Μενού
Καλάθι

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΦ (ΛΕΞΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ)

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΦ (ΛΕΞΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ)
1-3 Ημέρες
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΦ (ΛΕΞΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ)

Το Λεξικό Επαγγελματικής Μαγειρικής ή "Βιβλίο του Σεφ" όπως έχει γίνει γνωστό, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως βιβλίο της γαστρονομίας. Το πρώτο μέρος του βιβλίου περιέχει, αλφαβητικά, έξι χιλιάδες (6000) συνταγές μαγειρικής από τη ξένη και ελληνική κουζίνα, κλασική και σύγχρονη. Περιλαμβάνει ορεκτικά, γαρνιτούρες, σάλτσες, σαλάτες, σούπες και μεγάλη ποικιλία από κύρια πιάτα. Το δεύτερο μέρος αναφέρει τα επιδόρπια (διάφορα γλυκά, κρέμες, μπαβαρουά, πουτίγγες, παγωτά, κ.ά.). Στο τρίτο και τελευταίο μέρος του βιβλίου επεξηγούνται όλοι οι μαγειρικοί όροι που αναφέρονται στο λεξικό, όπως οι τρόποι κοπής κρεάτων και λαχανικών, καθώς και οι τρόποι μαγειρέματος. Αν και για τους επαγγελματίες σεφ το βιβλίο λειτουργεί σαν "υπενθυμιστής" γιατί αναφέρει τα υλικά, τον τρόπο μαγειρέματος, τη γαρνιτούρα και την παρουσίαση κάθε πιάτου, ουσιαστικά αποτελεί ένα μοναδικό και συστηματικό εγχειρίδιο αναφοράς για τους εραστές της υψηλής μαγειρικής τέχνης.

ΒΙΒΛΙΟ
ΣυγγραφέαςΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ-ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
Θεματική ΚατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Ημ. Έκδοσης2002
Σελίδες575
ISBN9789608730502
Σχήμα15Χ22
ΒιβλιοδεσίαΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
45.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 45.00€
  • Stock: 1-3 Ημέρες
  • Model: 9789608730502
  • ISBN: 9789608730502
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies