Μενού
Καλάθι

ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑ (ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ - ΕΚΤΡΟΦΗ - ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ - ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ)

ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑ (ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ - ΕΚΤΡΟΦΗ - ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ - ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ)
ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑ (ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ - ΕΚΤΡΟΦΗ - ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ - ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ)

Το σαλιγκάρι αποτελεί για την μεσογειακή κουζίνα ένα πολύ ιδιαίτερο φαγητό και όλες οι χώρες της Μεσογείου έχουν μια παραδοσιακή συνταγή να προτείνουν. Η εκτροφή του επομένως είναι απαραίτητη. Στο βιβλίο «Σαλιγκαροτροφία» θα ενημερωθείτε για: τις εδώδιμες ποικιλίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, την οργάνωση και την λειτουργία ενός εκτροφείου, τη μεταποίηση και συσκευασία των σαλιγκαριών και τον τρόπο μαγειρέματός τους. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η υπέροχη γεύση του θα αποζημιώσει τις προσπάθειες σας.

ΒΙΒΛΙΟ
ΣυγγραφέαςGiuseppe Gallo
Θεματική ΚατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Ημ. Έκδοσης2003
Σελίδες111
ISBN9789607920584
Σχήμα24×17
ΒιβλιοδεσίαΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
9.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 9.80€
  • Stock: In Stock
  • Model: 9789607920584
  • ISBN: 9789607920584
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies