ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑ (ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ - ΕΚΤΡΟΦΗ - ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ - ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ)
Το σαλιγκάρι αποτελεί για την μεσογειακή κουζίνα ένα πολύ ιδιαίτερο φαγητό και όλες οι χώρες της Μεσογείου έχουν μια παραδοσιακή συνταγή να προτείνουν. Η εκτροφή του επομένως είναι απαραίτητη. Στο βιβλίο «Σαλιγκαροτροφία» θα ενημερωθείτε για: τις εδώδιμες ποικιλίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, την οργάνωση και την λειτουργία ενός εκτροφείου, τη μεταποίηση και συσκευασία των σαλιγκαριών και τον τρόπο μαγειρέματός τους. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η υπέροχη γεύση του θα αποζημιώσει τις προσπάθειες σας.
ΒΙΒΛΙΟ | |
Συγγραφέας | Giuseppe Gallo |
Θεματική Κατηγορία | ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ |
Ημ. Έκδοσης | 2003 |
Σελίδες | 111 |
ISBN | 9789607920584 |
Σχήμα | 24×17 |
Βιβλιοδεσία | ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ |
9.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 9.80€
- Stock: In Stock
- Model: 9789607920584
- ISBN: 9789607920584