Μενού
Καλάθι

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

Το βιβλίο αναφέρεται στη συστηματική καλλιέργεια της Αγγουριάς, της Κολοκυθιάς, της Καρπουζιάς, της Πεπονιάς και της Φραουλιάς στα θερμοκήπια. Για κάθε φυτό δίδονται λεπτομερείς πληροφορίες για την εφαρμογή σύγχρονων καλλιεργητικών τεχνικών, εξοπλισμών και αυτοματισμών στο θερμοκήπιο. Ειδικότερα, αναλύονται τα βοτανικά χαρακτηριστικά, ο πολλαπλασιασμός, οι εδαφοκλιματικές απαιτήσεις, η προετοιμασία του εδάφους και η λίπανση, οι καλλιεργητικές φροντίδες, η συγκομιδή, οι αποδόσεις, η βελτίωση καθώς και οι εχθροί και οι ασθένειες. (. . .) Αποδέκτες του παρόντος βιβλίου είναι, εκτός από τους φοιτητές και τους σπουδαστές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, οι πτυχιούχοι των Γεωπονικών Σχολών των Πανεπιστημίων και των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας μας, οι συστηματικοί καλλιεργητές των παραπάνω λαχανικών και όλοι εκείνοι που ασχολούνται με την οικογενειακού τύπου λαχανοκομία 

ΒΙΒΛΙΟ
ΣυγγραφέαςΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΚΑΝΑΚΗΣ
Θεματική ΚατηγορίαΚΗΠΟΥΡΙΚΗ
Ημ. Έκδοσης2004
Σελίδες363
ISBN9789603515173
Σχήμα24×17
ΒιβλιοδεσίαΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
24.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 24.00€
  • Stock: In Stock
  • Model: 9789603515173
  • ISBN: 9789603515173
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies