Μενού
Καλάθι

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
-10 %
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Αναγνωρίζοντας την καθοριστική σημασία πρόσφατων εξελίξεων και τάσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον που επηρεάζουν τη διοίκηση παραγωγής, κρίθηκε σκόπιμο στην Δ' έκδοση αυτού του βιβλίου να γίνουν ορισμένες προσθήκες στην προ δεκαετίας συγγραφή της προηγούμενης έκδοσης.
Διατηρείται και σε αυτήν την έκδοση ο γενικός προσανατολισμός της πρώτης, στην ανθρωποκεντρική θεώρηση της παραγωγής και την ανάδειξή της σε λειτουργία της επιχείρησης με ικανότητα μεγάλης συμβολής στην ανάπτυξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στη διαμόρφωση κάθε στρατηγικής. Σε τούτο συμβάλλουν οι πολλαπλές επιρροές της παραγωγής στην ποιότητα, στο κόστος και στο χρόνο εκτέλεσης παραγγελιών για την ικανοποίηση του πελάτη. Στην παρούσα έκδοση δίνεται αυξημένη έμφαση στην ανάγκη ολοκληρωμένης σύνθεσης και σχεδιασμού της λειτουργίας παραγωγής με αυτές του μάρκετινγκ, της χρηματοοικονομικής και των άλλων βασικών λειτουργιών. Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζεται ότι μια δημόσια ή ιδιωτική επιχείρηση δεν είναι μια "πολύπλοκη μηχανή", αλλά ένας ζωντανός στη κυριολεξία οργανισμός που εξελίσσεται και προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες στο περιβάλλον. Η αντίληψη αυτή επιβάλλει την ανάγκη συστημικής εξέτασης και ανάλυση της συμπεριφοράς της.
Ο κυρίαρχος στόχος της διοίκησης θα πρέπει να είναι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος της επιχείρησης ως ενιαίο οργανικό σύνολο, και όχι η καλύτερη δυνατή επίδοση οποιασδήποτε βασικής λειτουργίας μεμονωμένα. Τούτο απαιτεί την εστίαση όχι στα μέρη και τις ατομικές τους επιδόσεις αποσπασματικά, αλλά κυρίως στις μεταξύ τους διασυνδέσεις και στην ικανότητα συντονισμού τους.
Η παρούσα Δ' έκδοση συμπληρώνει την αμέσως προηγούμενη με δύο νέα κεφάλαια που παρουσιάζουν την σημασία της παραγωγικότητας και αυτή του χρόνου ικανοποίησης αναγκών με προϊόντα και υπηρεσίες, δύο κριτήρια στρατηγικής σημασίας για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Έτσι, σε συνδυασμό με την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, ολοκληρώνεται ο αριθμός κριτηρίων που καθορίζει συνολικά την ανταγωνιστικότητα και βιωσιμότητα κάθε επιχείρησης.

ΒΙΒΛΙΟ
ΣυγγραφέαςΚΩΣΤΑΣ Ν. ΔΕΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ
Ημ. Έκδοσης1
Σελίδες560
ISBN9789602723548
Σχήμα24x17
ΒιβλιοδεσίαΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
43.20€
48.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 43.20€
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies