Μενού
Καλάθι

TOOKY TOY

ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TK111
Τα ξύλινα φρούτα με ξύλο κοπής θα ταξιδέψει τους μικρούς μας φίλους στον κόσμο της μαγειρικής. Το παιχνίδι αποτελείται από ένα ξύλινο πάγκο κοπής, ένα ξύλινο, μικρό μαχαίρι και διάφορα ξύλινα φρουτάκια. Απευθύνεται σε παιδιά άνω των 3 ετών και τηρεί όλα τα απαραίτητα πρότυπα ασφαλείας. Είναι φτιαγμέ..
19.50€
Χωρίς ΦΠΑ:19.50€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: DTY077
Ένα ξύλινο παζλ με εκπαιδευτικά σφηνώματα εμπνευσμένα από τον Nemo, ιδανικό για την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και τον συγχρονισμό ματιού-χεριού.Τα ξύλινα παιχνίδια Disney είναι 100% οικολογικά κατασκευασμένα. (Τεμάχια: 8)..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.70€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TY527G
Με αυτό το ξύλινο ημερολόγιο το παιδί μαθαίνει τις ημέρες της εβδομάδας, τους μήνες, τις εποχές και τους αριθμούς. Πρόκειται για ένα ποιοτικό παιχνίδι το οποίο προορίζεται για παιδιά νηπιακής ηλικίας και που στοχεύει στην αριθμητική και αναγνωστική ανάπτυξη...
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TK491
Το ξύλινο συρόμενο σαλιγκάρι με σφηνώματα είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μετακίνησης αντικειμένων για παιδιά άνω των 12 μηνών. Το παιχνίδι περιλαμβάνει χρωματιστά σφηνώματα σε διαφορετικά σχήματα που κεντρίζουν την προσοχή του παιδιού. Το παιδί τοποθετεί τα σφηνώματα στην αντίστοιχη υποδοχή, σύμφω..
19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:19.90€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TH842
Το μαγνητικό παιχνίδι από την εταιρία Tooky Toys θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και διάδρασης αλληλεπιδρώντας μαζί του. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την μαγνητική ισχύ, συγκρατώντας σταθερά τα διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου έχουν αποδειχτεί ότι συμβά..
29.50€
Χωρίς ΦΠΑ:29.50€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TL547
Το παιχνίδι αποτελείται από εκπαιδευτικές κάρτες με αριθμούς και αγγλικά γράμματα που βοηθούν το παιδί να αποκτήσει την πρώτη του επαφή με τους αριθμούς και τα γράμματα δομώντας έτσι το λεξιλόγιό του.  Στη μία πλευρά μιας κάρτας με αριθμούς, το παιδί έχει τη δυνατότητα να γράψει με τον ειδικό μαρκαδ..
11.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.90€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TKF053
Κύβοι στοίβαξης από χοντρό χαρτόνι με ζωηρά χρώματα σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα. Το παιδί μπορεί να φτιάξει τη δική του φάρμα στοιβάζοντας τους κύβους σαν πυραμίδα και να τοποθετήσει κάθε ξύλινο ζωάκι στον αντίστοιχο κύβο, ενώ για να το κάνει αυτό θα χρειαστεί να παρατηρήσει τα διαφορετικά μεγ..
17.40€
Χωρίς ΦΠΑ:17.40€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TL161B
Με αυτό το υπέροχο μαγνητικό βιβλίο τα παιδιά μπορούν να αναπαραστήσουν τις σκηνές καθημερινότητας που απεικονίζονται στις κάρτες χρησιμοποιώντας κάθε φορά τα χρωματιστά, μικρά μαγνητάκια! Ακόμη, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους φτιάχνοντας φτιάχνοντας δικές το..
13.70€
Χωρίς ΦΠΑ:13.70€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TL643A
Αυτό το εκπαιδευτικό μαγνητικό κουτί περιλαμβάνει κάρτες διπλής όψης που δίνουν τη δυνατότητα στο παιδί όχι μόνο να μάθει καθημερινές αγγλικές λέξεις αλλά και να τις γράφει σωστά με τον ειδικό μαρκαδόρο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Συγκεκριμένα, σε κάθε κάρτα αναγράφεται στη μία όψη της μία λέ..
13.20€
Χωρίς ΦΠΑ:13.20€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TF879
Αυτό το εκπαιδευτικό μαγνητικό κουτί περιλαμβάνει κάρτες διπλής όψης που δίνουν τη δυνατότητα στο παιδί να μάθει τους αριθμούς με ευχάριστο και γλαφυρό τρόπο αλλά και να κάνει απλές μαθηματικές πράξεις χρησιμοποιώντας τον ειδικό μαρκαδόρο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Συγκεκριμένα, σε κάθε κάρτ..
13.30€
Χωρίς ΦΠΑ:13.30€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TF618
Αυτό το εκπαιδευτικό μαγνητικό κουτί περιλαμβάνει μαγνητικά κομμάτια που δίνουν τη δυνατότητα στο παιδί να συνθέσει και να μάθει τα μέσα μεταφοράς και τα οχήματα με ευχάριστο και γλαφυρό τρόπο. Η συσκευασία περιλαμβάνει μαγνητικά κομμάτια που όταν συναρμολογηθούν μεταξύ τους δημιουργούν 12 απίθανα ο..
13.30€
Χωρίς ΦΠΑ:13.30€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TF909
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα πρωτότυπο, πολύχρωμο και διαφορετικό είδος τέτρις που παράλληλα μαθαίνει στο παιδί την ιστορία του Νώε. Πιο συγκεκριμένα, περιέχει 10 μαγνητικά κομμάτια, 15 διαφορετικές εικόνες διπλής όψης διαβαθμισμένης δυσκολίας (3 επίπεδα) κι ένα βιβλιαράκι με οδηγίες στα αγγλικά. Το π..
17.60€
Χωρίς ΦΠΑ:17.60€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 103 (9 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies