Μενού
Καλάθι

ΜΠΟΥΚΟΥΜΑΝΗΣ

ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΠΟΥΚΟΥΜΑΝΗΣ
"Η ποίηση είναι σοφία που μαγεύει την καρδιά. Η σοφία είναι ποίηση που τραγουδάει στο νου". Αυτό το βιβλίο περιέχει πολλή από την ποίηση και τη σοφία, που χάρισαν στον Χαλίλ Γκιμπράν μια παγκόσμια φήμη. "Η δύναμή του πηγάζει από ένα μεγάλο απόθεμα πνευματικής ζωής, αλλιώτικα δε θα μπορούσε να είναι ..
6.40€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.40€
ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΠΟΥΚΟΥΜΑΝΗΣ
Στην τελευταία και πιο σημαντική δεκαετία της ζωής του, μετά τη συγγραφή του "Προφήτη" και πριν από την ολοκλήρωση του έργου του "Ιησούς, ο Γιος του Ανθρώπου", γράφτηκε από τον Χαλίλ Γκιμπράν "Ο Λάζαρος και η Αγαπημένη του".Το μοναδικό θεατρικό έργο του ποιητή χαρακτηριστικό του ως προς τη μορφή και..
8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.00€
ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΠΟΥΚΟΥΜΑΝΗΣ Model: 9789607458629
Ένας πολύτιμος οδηγός «επιβίωσης» για άνδρες και γυναίκες που ανακάμπτουν από το παραστράτημα του συντρόφου τους. Σ’ αυτό το βιβλίο-ορόσημο, η Πέγκι Βον μας βοηθά να κατανοήσουμε τα στάδια της υποψίας, της αποκάλυψης και της θεραπευτικής διαδικασίας που απαιτούνται για την ανάκαμψη. Ασχολείται επίση..
13.14€ 14.60€
Χωρίς ΦΠΑ:13.14€
ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΠΟΥΚΟΥΜΑΝΗΣ
Με ρωτάς πώς γίνηκα τρελός. Να το πως: Μια μέρα, καιρό, καιρό πριν γεννηθούν πολλοί θεοί, ξύπνησα από βαθύ έναν ύπνο κι ανακάλυψα πως όλες μου οι μάσκες είχαν κλεφτεί - κι οι εφτά μάσκες που είχα φτιάξει και που είχα φθείρει μες σ' εφτά ζωές - τότες έτρεξ' αμασκοφόρετος μεσ' από τους ανθρωπόβριθους ..
5.60€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.60€
ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΠΟΥΚΟΥΜΑΝΗΣ Model: 000
ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΠΦΟΡΝΤ..
7.50€
Χωρίς ΦΠΑ:7.50€
ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΠΟΥΚΟΥΜΑΝΗΣ
Η φλόγα της νιότης, συνδυασμένοι με τη σοφία της ωριμότητας και την έκσταση της αγάπης, διαπερνά τη θλιβερή πραγματικότητα της ανθρώπινης κοινωνίας και οραματίζεται τον κόσμο της Ομορφιάς και της Δικαιοσύνης. Όταν διαβάζεις αυτό το βιβλίο, δυναμώνει μέσα σου η αγάπη και η ειρήνη, δυναμώνει η κατανόη..
8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies