Μενού
Καλάθι

Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή της αξίας τους. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από από την ημερομηνία παράδοσης, η οποία αναγράφεται στο έγγραφο φορτωτικής. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις κάτωθι οδηγίες για την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 23510-31275 ή στείλτε μας email στο info@e-mati.gr Η επιστροφή των προϊόντων συνιστάται να πραγματοποιείται με τα elta courier.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό μετά από έλεγχο του προϊόντος.

Τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περιπτώσεις λανθασμένων, κατεστραμμένων ή γενικότερα ελαττωματικών προϊόντων, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.

 

 

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει:

η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ Απ. Λιανικής , Φόρμα Παραγγελίας κ.ο.κ)

 

Ακύρωση παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας.

Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί, συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς.

Η διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας πραγματοποιείται είτε τηλεφωνικώς

23510-31275 είτε με email στο info@e-mati.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies