Δ' Δημοτικού

Προσφορές

e-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ON LINE ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (+ΔΩΡΟ ΤΟ e-book) Προβολη μεγαλύτερων

e-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ON LINE ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (+ΔΩΡΟ ΤΟ e-book)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ

9789609562317

Νέο Προϊόν

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

14,00 € με ΦΠΑ

Ο συνδυασμός του καλού εκπαιδευτικού βιβλίου με το αλληλεπιδραστικό ψηφιακό περιεχόμενο, παρακινεί το ενδιαφέρον του μικρού μαθητή και τον οδηγεί ευχάριστα στην εξερεύνηση της μάθησης. Η οθόνη των αποτελεσμάτων στο τέλος κάθε μαθήματος και οι ευρηματικές επιβραβεύσεις για κάθε σωστή απάντηση προτρέπουν τον μαθητή να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει. Σ' ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον στο διαδίκτυο, το παιδί μαθαίνει τη σωστή χρήση του υπολογιστή και αντί για παθητικός δέκτης, γίνεται ενεργός συμμέτοχος στην κατάκτηση της γνώσης.

Με κάθε βιβλίο - το οποίο περιέχει αναλυτικά τη θεωρία και τις απαντήσεις των ασκήσεων των σχολικών βιβλίων - δώρο η σύνδεση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα, όπου η ύλη που διδάσκεται στο σχολείο αποδίδεται, μάθημα προς μάθημα, σε περισσότερες από 600 οθόνες-σελίδες με πολυμεσικές εφαρμογές όπως:

- όλη τη σχολική ύλη (μάθημα προς μάθημα) - περισσότερα από 200 βίντεο και προσομειώσειςγια την κατανόηση της θεωρίας - περισσότερες από 500 διαδραστικές ασκήσεις αυτοαξιολόγησηςμε ευρηματικές επιβραβεύσεις για κάθε σωστή απάντηση - αναλυτικό λεξιλόγιο μαθηματικών όρων - αναφορά προόδου στο τέλος κάθε μαθήματος, κ.ά.

Κατηγορία Εκπαιδευτικό
Θεματική κατηγορία ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
Σειρά ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Ημ. Έκδοσης 2011
Αριθμός Σελίδων 511
ISBN 9789609562317
Σχήμα 17Χ24
Βιβλιοδεσία ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

e-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ON LINE ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (+ΔΩΡΟ ΤΟ e-book)

e-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ON LINE ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (+ΔΩΡΟ ΤΟ e-book)

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: