ΒΙΒΛΙΑ

Προσφορές

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ PC ΚΑΙ MAC Προβολη μεγαλύτερων

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ PC ΚΑΙ MAC

Dan Gookin

9789602094693

Νέο Προϊόν

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

14,00 € με ΦΠΑ

Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε -και πώς να ξεκινήσετε- με τις ψηφιακές εικόνες! Φανταστείτε τον εαυτό σας να μπορεί να δημιουργεί εκπληκτικές ψηφιακές εικόνες για εκτύπωση, αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή για τον Ιστό. Μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά με το βιβλίο «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ». Ο συγγραφέας πολλών μπεστ σελερ Dan Gookin σάς βοηθά να ξεκινήσετε απλά και εύκολα, περιγράφοντας τα εργαλεία και τις τεχνικές της δημιουργίας και επεξεργασίας ψηφιακών εικόνων στον υπολογιστή σας.

Ο Dan προσφέρει τις φιλικές συμβουλές ενός ειδικού, οι οποίες θα σας φανούν ανεκτίμητες για να ταιριάξετε την κατάλληλο σαρωτή, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και λογισμικό στις ανάγκες σας. Θα μάθετε -μέσα από διασκεδαστικές συμβουλές και εύκολα βήματα- να παίρνετε, να σαρώνετε, να επεξεργάζεστε, να τυπώνετε και να στέλνετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ψηφιακές εικόνες αμέσως! Θα αποκτήσετε γνώσεις που θα σας επιτρέψουν:

- Να μοιράζεστε φωτογραφίες με φίλους και συγγενείς στέλνοντάς τες με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, να τις δημοσιεύσετε στον Ιστό ή να παίρνετε θαυμάσια αποτελέσματα στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας τον έγχρωμο εκτυπωτή σας.

- Να κάνετε τις ωραίες φωτογραφίες να φαίνονται θαυμάσιες -χρησιμοποιώντας λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών για να περικόψετε ψηφιακές εικόνες, να τους αλλάξετε μέγεθος, να τις ρετουσάρετε, και να τους εφαρμόσετε φανταστικά εφε.

- Να δοκιμάσετε τις συμβουλές και τα τεχνάσματα του Dan στη σάρωση εικόνων και να μάθετε τις βασικές λειτουργίες μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής.

- Να «ανακαινίσετε» παλιές φωτογραφίες και να δημιουργήσετε ηλεκτρονικά άλμπουμ.

- Να μάθετε ποιες δυνατότητες αξίζει να ψάξει και να πληρώσει κανείς -και ποιες δεν πρόκειται ποτέ να χρειαστείτε λογικά- κατά την αγορά σαρωτή, έγχρωμου εκτυπωτή ή ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής.

- Να έχετε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας βολικές «λίστες εργασιών» για καθετί : από τον έλεγχο της «ιπποδύναμης» του υπολογιστή σας σε ό,τι αφορά την επεξεργασία γραφικών μέχρι την εγκατάσταση του σαρωτή σας, την αποθήκευση αρχείων στην κατάλληλη μορφή και πολλά άλλα!

Θεματική κατηγορία ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Σειρά ΒΙΒΛΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Ημ. Έκδοσης 2001
Αριθμός Σελίδων 182
ISBN 9789602094693
Σχήμα 17Χ24
Βιβλιοδεσία ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Μεταφραστής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ PC ΚΑΙ MAC

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ PC ΚΑΙ MAC

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: