ΒΙΒΛΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ MICROSOFT OFFICE WORD 2007: Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ Προβολη μεγαλύτερων

ΕΛΛΗΝΙΚΟ MICROSOFT OFFICE WORD 2007: Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ

Elaine Marmel

9789604610976

Νέο Προϊόν

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

20,00 € με ΦΠΑ

Μήπως είστε οπτικοί τύποι; Μήπως προτιμάτε οδηγίες που σας δείχνουν πώς να κάνετε αυτό που θέλετε, χωρίς μακροσκελείς επεξηγήσεις; Αν ναι, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σας.

Απλώς ανοίξτε τον οδηγό αυτό και θα βρείτε ξεκάθαρες, εικονογραφημένες οδηγίες βήμα προς βήμα, για να μάθετε πώς να εκτελείτε περισσότερες από 150 εργασίες στο Word 2007.

Μεταξύ πολλών άλλων, θα μάθετε να εκτελείτε απαραίτητες εργασίες, όπως: - Χρήση της Κορδέλας με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. - Αποθήκευση εγγράφων σε μορφή PDF. - Αξιοποίηση του ίδιου κειμένου σε πολλά έγγραφα. - Χρήση του θησαυρού συνωνύμων. - Μορφοποίηση παραγράφων κειμένου. - Αναδίπλωση κειμένου γύρω από σχήματα και εικόνες.

Η μοναδική μεθοδολογία που ακολουθεί το βιβλίο δεν σας εξασφαλίζει μόνο ταχύτατη εξοικείωση με το Word 2007. Σας δίνει και τη δυνατότητα, ανά πάσα στιγμή που προκύπτει ένα πρόβλημα καθώς εργάζεστε, να ανατρέχετε εύκολα και γρήγορα στον οδηγό αυτό για να το λύσετε.

Πιο συγκεκριμένα, η «έξυπνη» δομή του βιβλίου έχει ως εξής: - Περιεκτικές εξηγήσεις σας καθοδηγούν βήμα προς βήμα. - Έγχρωμες εικόνες οθόνης συνοδεύουν κάθε εργασία. - Πλευρικά πλαίσια σάς παρέχουν πρακτικές συμβουλές. - Κάθε δισέλιδο καλύπτει ένα ξεχωριστό θέμα για ευκολότερη εκμάθηση.

Θεματική κατηγορία ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Σειρά ΕΥΚΟΛΑ
Ημ. Έκδοσης 2007
Αριθμός Σελίδων 308
ISBN 9789604610976
Σχήμα 19Χ22
Βιβλιοδεσία ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Μεταφραστής ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΕΛΛΗΝΙΚΟ MICROSOFT OFFICE WORD 2007: Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ MICROSOFT OFFICE WORD 2007: Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: