ΒΙΒΛΙΑ

Προσφορές

ΕΛΛΗΝΙΚΑ MICROSOFT WINDOWS 8 ΕΥΚΟΛΑ Προβολη μεγαλύτερων

ΕΛΛΗΝΙΚΑ MICROSOFT WINDOWS 8 ΕΥΚΟΛΑ

Paul McFedries

9789604615483

Νέο Προϊόν

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

15,00 € με ΦΠΑ

Μήπως είστε οπτικοί τύποι; Μήπως προτιμάτε οδηγίες που σας δείχνουν πώς να κάνετε αυτό που θέλετε, χωρίς μακροσκελείς επεξηγήσεις; Αν ναι, τότε ο εξ ολοκλήρου έγχρωμος οδηγός "Ελληνικά Windows 8 - Εύκολα" θα αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχός σας.

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε ξεκάθαρες, εικονογραφημένες οδηγίες, βήμα προς βήμα, για να γνωρίσετε το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft με τον πλέον εύκολο τρόπο.

Μεταξύ άλλων, θα εξοικειωθείτε με τα εξής:

- Εγκατάσταση και εκτέλεση προγραμμάτων - Ρύθμιση σύνδεσης στο Internet - Χρήση των εφαρμογών των Windows 8 - Εργασία με αρχεία εικόνων και μουσικής - Ασφάλεια και προσαρμογή των Windows 8

Η μοναδική μεθοδολογία που ακολουθεί το βιβλίο δεν σας εξασφαλίζει μόνο ταχύτατη εξοικείωση με τα Ελληνικά Windows 8, αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα λύσεις για κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει την ώρα που εργάζεστε.

Πιο συγκεκριμένα, η "έξυπνη" δομή του βιβλίου έχει ως εξής: - Κάθε δισέλιδο καλύπτει ένα χωριστό θέμα για ευκολότερη εκμάθηση. - Περιεκτικές εξηγήσεις σάς καθοδηγούν βήμα προς βήμα. - Κάθε εργασία συνοδεύεται από έγχρωμες εικόνες της οθόνης. - Χωριστά πλαίσια κειμένου σάς παρέχουν πρακτικές συμβουλές.

Θεματική κατηγορία ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Σειρά ΒΙΒΛΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Ημ. Έκδοσης 2013
Αριθμός Σελίδων 352
ISBN 9789604615483
Σχήμα 19Χ23
Βιβλιοδεσία ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Μεταφραστής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΕΛΛΗΝΙΚΑ MICROSOFT WINDOWS 8 ΕΥΚΟΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ MICROSOFT WINDOWS 8 ΕΥΚΟΛΑ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: