Όλες οι κοινωνίες, από την αρχαιότητα...
9789606536106
Νέο Προϊόν
Η Ντούνια Χούγκαρντ είναι αποφασισμένη να πιάσει έναν αδίστακτο εγκληματία με κάθε τίμημα. Ποιος τελικά θα πέσει στην παγίδα; Ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης; Η τελευταία περιπέτεια του ντεντέκτιβ Φάμπιαν Ρισκ έρχεται και σου παγώνει το αίμα!
Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
Το προϊόν δεν είναι πλέον σε απόθεμα
Ημερομηνία Διαθεσιμότητας:
Έχει εκβιάσει. Έχει καταχραστεί. Έχει βιάσει.
Έχει θυσιάσει ψυχές για να φτάσει στην κορυφή. Από κάθε άποψη, είναι ένας απαίσιος άνθρωπος.
Ονομάζεται Κιμ Σλέιζνερ και είναι ο αρχηγός της αστυνομίας στην Κοπεγχάγη.
Η Ντούνια Χούγκαρντ κινείται στην παρανομία για να ερευνήσει κρυφά το πρώην αφεντικό της, τον Σλέιζνερ.
Εδώ και μήνες, η Ντούνια και η ομάδα της συγκεντρώνουν πληροφορίες.
Όταν ένας υψηλόβαθμος άνδρας της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Δανίας και μια άγνωστη γυναίκα βρίσκονται νεκροί στον βυθό μιας λίμνης έξω από την Κοπεγχάγη, η παγίδα είναι επιτέλους έτοιμη.
Το μόνο ερώτημα είναι: Ποιος θα παγιδευτεί;
Στο μεταξύ, στην άλλη πλευρά των θαλάσσιων συνόρων, στο Χέλσινμποργκ, ο Σουηδός αστυνομικός Φάμπιαν Ρισκ λαμβάνει ένα μήνυμα που αλλάζει τα πάντα.
Ο Stefan Ahnhem επιστρέφει με Το τελευταίο καρφί, το έκτο και τελευταίο βιβλίο της βραβευμένης παγκόσμιας best seller σειράς με πρωταγωνιστή τον Φάμπιαν Ρισκ.
Ένα πραγματικά υπέροχο φινάλε, που ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την τόσο δυνατή σειρά.
Σειρά | STEFAN AHNHEM: ΦΑΜΠΙΑΝ ΡΙΣΚ - No 6 |
Ημ. Έκδοσης | 10/03/2022 |
Αριθμός Σελίδων | 584 |
ISBN | 9789606536106 |
Σχήμα | 14×20.5 |
Βιβλιοδεσία | ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ |
Μεταφραστής | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ |
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.