9789604260287
Νέο Προϊόν
Το ΕΠΛΒΙΠ είναι συλλογικό έργο, του οποίου οι προετοιμασίες ξεκίνησαν το 1987 -προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 9 μέχρι 10 τόμους και αναμένεται να καλύψει την προσωπογραφία της περιόδου 300-1500 μ.Χ. με τη μορφή λημμάτων για πρόσωπα, δυναστείες, οικογένειες («οίκους») κ.τ.λ. της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και των γειτονικών της εθνών - κρατών.
Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
Το προϊόν δεν είναι πλέον σε απόθεμα
Ημερομηνία Διαθεσιμότητας:
Το ΕΠΛΒΙΠ είναι συλλογικό έργο, του οποίου οι προετοιμασίες ξεκίνησαν το 1987 -προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 9 μέχρι 10 τόμους και αναμένεται να καλύψει την προσωπογραφία της περιόδου 300-1500 μ.Χ. με τη μορφή λημμάτων για πρόσωπα, δυναστείες, οικογένειες («οίκους») κ.τ.λ. της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και των γειτονικών της εθνών - κρατών. Στο τέλος των λημμάτων παρατίθεται πλούσια βιβλιογραφία πηγών και βοηθημάτων, ελληνόγλωσσων και ξενόγλωσσων.
Ο πρώτος τόμος (Άαμρ - Άλφιος) περιέχει περίπου 300 λήμματα, τα οποία έχουν γραφτεί από βυζαντινολόγους και άλλους μεσαιωνολόγους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Κατηγορία | Ιστορία |
Θεματική κατηγορία | ΒΥΖΑΝΤΙΟ |
Ημ. Έκδοσης | 2000 |
Αριθμός Σελίδων | 288 |
ISBN | 9789604260287 |
Σχήμα | 21x14 |
Βιβλιοδεσία | ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ |
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.