Σύμφωνα με την ύλη και τις οδηγίες...
9789603515272
Νέο Προϊόν
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο στους φοιτητές των πρώτων ετών των τμημάτων Γεωπονίας, Κτηνιατρικής και Χημείας ως ένα εισαγωγικό βοήθημα όσο και στον απλό καταναλωτή που θα ήθελε να έχει μια πληρέστερη ενημέρωση για θέματα αγοράς, συντήρησης και ασφάλειας τροφίμων σε οικιακό επίπεδο.
Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
Το προϊόν δεν είναι πλέον σε απόθεμα
Ημερομηνία Διαθεσιμότητας:
Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (π.χ. διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων νερών, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) και η κλιμακούμενη δυσπιστία του καταναλωτή αποτέλεσαν τους κύριους λόγους για τη συγγραφή του παρόντος βιβλίου. Το παρόν βιβλίο αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του καταναλωτή για τις αρχές που πρέπει να διέπουν τόσο την αγορά τροφίμων όσο και την ασφαλή μεταχείριση και συντήρηση τροφίμων εκ μέρους του καταναλωτή σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP). [. . .] Το βιβλίο έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπάρχει στην ενημέρωση του μέσου καταναλωτή για θέματα ασφάλειας τροφίμων προσφέροντας, εκτός από ένα βασικό υπόβαθρο, και ικανό αριθμό απαραίτητων πρακτικών υποδείξεων και εφαρμογών σε θέματα αγοράς τροφίμων, τρόπου και χρόνου συντήρησης και εκτέλεσης συνταγών. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο στους φοιτητές των πρώτων ετών των τμημάτων Γεωπονίας, Κτηνιατρικής και Χημείας ως ένα εισαγωγικό βοήθημα όσο και στον απλό καταναλωτή που θα ήθελε να έχει μια πληρέστερη ενημέρωση για θέματα αγοράς, συντήρησης και ασφάλειας τροφίμων σε οικιακό επίπεδο.
Θεματική κατηγορία | ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ |
Ημ. Έκδοσης | 2004 |
Αριθμός Σελίδων | 310 |
ISBN | 9789603515272 |
Σχήμα | 17Χ24 |
Βιβλιοδεσία | ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ |
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.