ΔΟΚΙΜΙΑ/ ΜΕΛΕΤΕΣ/ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προσφορές

Μειωμένη Τιμή! ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ Προβολη μεγαλύτερων

ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ

ROBERT LAUGHLIN

9789606717536

Νέο Προϊόν

ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Περισσότερα

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

25,20 € με ΦΠΑ

-10%

28,01 € με ΦΠΑ

Σε ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ από σήμερα, θα αναζητούμε ενέργεια σε απίθανα μέρη. Ξεχάστε τις γεωτρήσεις μεγάλου βάθους στις θάλασσες του πλανήτη ή τα ανθρακωρυχεία για την εξόρυξη των γαιανθράκων. Κατά τους αιώνες που έρχονται, τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ θα χτενίζουν τον ωκεάνιο πυθμένα ψάχνοντας για θύλακες γεωθερμικής ενέργειας θα διαχειριζόμαστε την παγκόσμια παραγωγή κοπριάς για να παίρνουμε καύσιμα μέσω μικροβιακής επεξεργασίας μπορεί ακόμη και να εξορύσσουμε άνθρακα από τους χώρους ταφής των απορριμμάτων.
Ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, ωστόσο οι προωθημένες ιδέες του διορατικού συγγραφέα θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος του ενεργειακού μας μέλλοντος. Το βιβλίο μας μεταφέρει στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, όταν τα ορυκτά καύσιμα θα έχουν εξαντληθεί και αλλόκοτες ιδέες θα έχουν μετατραπεί σε υλοποιήσιμες επιλογές για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών μας. Σε διακόσια χρόνια θα εξακολουθούμε να οδηγούμε αυτοκίνητα, να πετάμε με αεροπλάνα και να ανάβουμε τα φώτα πατώντας έναν διακόπτη οι τρόποι όμως που θα τροφοδοτούνται με ενέργεια αυτές οι τεχνολογίες θα είναι εντελώς διαφορετικοί.
Το βιβλίο μας προσφέρει μια αντικειμενική αλλά και αισιόδοξη περιπλάνηση σε εναλλακτικές και σε παράξενες πηγές ενέργειας, τότε που θα έχουμε κάψει και την τελευταία σταγόνα πετρελαίου, και την τελευταία φτυαριά κάρβουνου. Επιπλέον, περιλαμβάνει εκτενείς σημειώσεις με σχόλια, εκτιμήσεις και αριθμητικούς υπολογισμούς, χρήσιμους για όλους όσοι ασχολούνται, σπουδάζουν ή ενδιαφέρονται για αυτό το τόσο ζωτικό θέμα.

Θεματική κατηγορία ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ημ. Έκδοσης 2012
Αριθμός Σελίδων 370
ISBN 9789606717536
Σχήμα 14Χ21
Βιβλιοδεσία ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Μεταφραστής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΗΣ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ

ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: