ΔΟΚΙΜΙΑ/ ΜΕΛΕΤΕΣ/ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προσφορές

Μειωμένη Τιμή! Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ Προβολη μεγαλύτερων

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

THIERRY MEYSSAN

9789608281110

Νέο Προϊόν

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στις Πολιτικές Επιστήμες, ο Τιερί Μεϊσσάν δημιούργησε μια διεθνή ένωση υπεράσπισης των ατομικών ελευθεριών κι αργότερα στράφηκε στην ερευνητική δημοσιογραφία.

Περισσότερα

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

14,04 € με ΦΠΑ

-10%

15,60 € με ΦΠΑ

Πολύ γρήγορα, η πορεία του τον οδήγησε στη θέση του εμπειρογνώμονα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη "Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη" - ΔΑΣΕ - αλλά και στη θέση του διευθυντή της μηνιαίας επιθεώρησης "Maintenant".
Προεδρεύει του κέντρου ερευνητικής δημοσιογραφίας Reseau Voltaire και εκδίδει ένα δελτίο πολιτικής ενημέρωσης.
Προσεκτικός παρατηρητής της διεθνούς επικαιρότητας, ο Τιερί Μεϊσσάν ένοιωσε να εξάπτεται η περιέργειά του από τα παράδοξα στις πρώτες φωτογραφίες από την επίθεση στο Πεντάγωνο, έπειτα από την σύγχυση και τις αντιφάσεις των επίσημων ανακοινώσεων, συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων που αφορούσαν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Έτσι, άρχισε μια έρευνα που τον οδηγούσε σε αλλεπάλληλες εκπλήξεις, τη μια πιο εντυπωσιακή και τρομακτική από την προηγούμενη.
Το βιβλίο του Τιερί Μεϊσσάν, "Τρομακτική Απάτη", αποτελεί την πρώτη ανεξάρτητη έρευνα για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο Μεϊσσάν αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της ημέρας εκείνης. Αναλύει τη μετατόπιση του κέντρου εξουσίας στο εσωτερικό της αμερικανικής κρατικής δομής και την τρομακτική αύξηση του προϋπολογισμού για τις ένοπλες δυνάμεις. Καταδεικνύει τα μυστικά παιχνίδια του Πολέμου στο Αφγανιστάν και τις μυστικές επιχειρήσεις του "Πολέμου κατά της Τρομοκρατίας".
Το βιβλίο αυτό βασίζεται αποκλειστικά σε επίσημα έγγραφα του Λευκού Οίκου και του υπουργείου Άμυνας, καθώς και σε δηλώσεις των πολιτικών και στρατιωτικών αξιωματούχων των ΗΠΑ στο διεθνή Τύπο.
Όλες οι πληροφορίες που παρατίθενται διαθέτουν παραπομπές και επομένως μπορούν να επαληθευτούν από τον αναγνώστη.

Θεματική κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ημ. Έκδοσης 2002
Αριθμός Σελίδων 231
ISBN 9789608281110
Σχήμα 24×17
Βιβλιοδεσία ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Μεταφραστής ΜΑΡΙΑ ΚΡΑΛΛΗ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στις Πολιτικές Επιστήμες, ο Τιερί Μεϊσσάν δημιούργησε μια διεθνή ένωση υπεράσπισης των ατομικών ελευθεριών κι αργότερα στράφηκε στην ερευνητική δημοσιογραφία.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: