ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Προσφορές

Μειωμένη Τιμή! Βρες ξανά τον εαυτό σου Προβολη μεγαλύτερων

Βρες ξανά τον εαυτό σου

ΜΑΡΙΟ ΑΛΟΝΣΟ

978-618-01-0090-7

Νέο Προϊόν

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

8,17 € με ΦΠΑ

-25%

10,90 € με ΦΠΑ

Το παρόν βιβλίο αποτελεί μια πρόσκληση στην πιο συναρπαστική ανθρώπινη περιπέτεια, αυτή της αυτογνωσίας. Είναι ο χάρτης που θα μας καθοδηγήσει σ’ αυτό το εσωτερικό ταξίδι, που θα αποκαλύψει το μυστικό τού πώς οι άνθρωποι δημιουργούν τα «μάτια» μέσα από τα οποία παρατηρούν και αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Μάτια που πολλές φορές κοιτάζουν προς τα λάθη του παρελθόντος και όχι προς τις δυνατότητες του μέλλοντος.
Είναι στο χέρι μας να βρούμε ξανά τον εαυτό μας, να τον επαναπροσδιορίσουμε. Οι ευκαιρίες που ξεδιπλώνονται μπροστά μας για δημιουργικότητα και δραστηριοποίηση θα ετοιμάσουν το έδαφος για να αποκτήσουμε γαλήνη, ελπίδα και αυτοπεποίθηση, και να προβούμε στις επιλογές εκείνες που σταδιακά θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα.
Ο Μαρσέλ Προυστ έλεγε πως «πραγματική ανακάλυψη δεν είναι να αναζητούμε νέα εδάφη όσο να αντικρίζουμε τα παλιά με καινούργια μάτια». Τα καινούργια μας μάτια είναι αυτά που θα μας επιτρέψουν να δούμε ό,τι ήταν αόρατο και θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε σ’ αυτό που έως τώρα φάνταζε αδύνατο.

Κατηγορία Αυτοβελτίωση
Θεματική κατηγορία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Σειρά ΕΥ ΖΗΝ
Ημ. Έκδοσης 2013
Αριθμός Σελίδων 184
ISBN 978-618-01-0090-7
Σχήμα 13Χ20
Βιβλιοδεσία ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Μεταφραστής ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΑΡΒΙΡΗ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Βρες ξανά τον εαυτό σου

Βρες ξανά τον εαυτό σου

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: