ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μειωμένη Τιμή! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Προβολη μεγαλύτερων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

CAROL KINSEY-GOMAN

9789606053740

Νέο Προϊόν

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗ-ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

Περισσότερα

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

8,42 € με ΦΠΑ

-15%

9,90 € με ΦΠΑ

Για να συνδεθείτε πραγματικά με τους ανθρώπους στο χώρο εργασίας, είναι απαραίτητο να μάθετε να μιλάτε τη γλώσσα του σώματος.
Ο εργασιακός χώρος είναι ένας "αστραπιαίος" κόσμος: Μελέτες αναφέρουν ότι διαμορφώνουμε γνώμη ο ένας για τον άλλο μέσα σε επτά δευτερόλεπτα από τη γνωριμία μας και ότι το 93 τοις εκατό των μηνυμάτων που οι άλλοι λαμβάνουν από εμάς δεν έχει καθόλου να κάνει με όσα στην πραγματικότητα λέμε. Έτσι, η ικανότητα καλής μη-λεκτικής επικοινωνίας μπορεί να αποτελέσει ένα τεράστιο επαγγελματικό πλεονέκτημα.
Η Carol Kinsey Goman σε αυτό τον ευχάριστο, πρακτικό οδηγό, συνδυάζει τα πιο πρόσφατα ερευνητικά ευρήματα και τα είκοσι πέντε χρόνια της επαγγελματικής εμπειρίας της ως σύμβουλος και θεραπεύτρια, προκειμένου να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τι λες όταν δεν μιλάς, τόσο εσύ όσο και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεσαι. Σκίτσα, φωτογραφίες, διασκεδαστικά περιστατικά και δεκάδες απλές, διαφωτιστικές ασκήσεις βοηθούν τον αναγνώστη να ελέγξει τα μηνύματα που στέλνει το σώμα του ώστε να μπορέσει να προβάλει μια ακριβέστερη και πιο δυναμική εικόνα του ποιος πραγματικά είναι στους συναδέλφους, τους πελάτες και τους συνεργάτες του.

Κατηγορία Αυτοβελτίωση
Ημ. Έκδοσης 09/2017
Αριθμός Σελίδων 240
ISBN 9789606053740
Σχήμα 21x14
Βιβλιοδεσία ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗ-ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: