ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μειωμένη Τιμή! ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΟΣ, ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ Προβολη μεγαλύτερων

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΟΣ, ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΙΔΑΚΗΣ

9789606692765

Νέο Προϊόν

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΩΣ ΔΙΑΥΛΟΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - ΕΦΗΒΟΥ

Περισσότερα

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

9,76 € με ΦΠΑ

-30%

13,94 € με ΦΠΑ

Το παρόν πόνημα αποτελεί μια επιστημονική εργασία, αλλά παράλληλα και ένα χρηστικό εργαλείο για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το παιδί και την διαπαιδαγώγησή του, αλλά και για όσους ακόμη εμπλέκονται στη διαδικασία της συμβουλευτικής (γονείς, συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα του παιδιού). Η επιστημονική μελέτη της παιδικής συμβουλευτικής σημείωσε εντυπωσιακή πρόοδο τις τελευταίες δεκαετίες, ιδιαίτερα δε, από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό, ότι μεγάλο μέρος της συμπεριφοράς μας ως ενηλίκων, μπορεί να γίνει κατανοητό, αν ανατρέξουμε στις ρίζες της ανάπτυξής μας.
Στόχος του συγγραφέα είναι να συμβάλει στην αποκωδικοποίηση, κατανόηση και τροποποίηση της συμπεριφοράς του παιδιού μέσα από το παιχνίδι. Η αξιοποίηση του παιχνιδιού στη συμβουλευτική διαδικασία των παιδιών αποτελεί ένα ουσιαστικό μέσο, ακόμη και σε περιπτώσεις περιορισμένης λεκτικής επικοινωνίας, ειδικά όταν το παιδί δεν αισθάνεται άνετα να εκφραστεί ή δεν έχει ακόμη αναπτύξει αρκετά τον λόγο του, για να μπορεί να εκφράσει αυτό που σκέφτεται ή αισθάνεται.
Το σχολείο είναι ένας από τους προσφορότερους χώρους για την άσκηση συμβουλευτικής καθότι συνδυάζει τη διδασκαλία, την αγωγή τη μάθηση και το παιχνίδι. Έτσι, η αντιμετώπιση του προβλήματος στο χώρο που εκδηλώνεται, μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς να απομονώνεται το πρόβλημα από τις πραγματικές του διαστάσεις και χωρίς να αποκλείονται οι ψυχοκοινωνικοί παράγοντες.

Κατηγορία Εκπαιδευτικό
Θεματική κατηγορία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ
Σειρά ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Ημ. Έκδοσης 2015
Αριθμός Σελίδων 290
ISBN 9789606692765
Σχήμα 16Χ23
Βιβλιοδεσία ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΟΣ, ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΟΣ, ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΩΣ ΔΙΑΥΛΟΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - ΕΦΗΒΟΥ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: