ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ - ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ

Προσφορές

Μειωμένη Τιμή! ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Προβολη μεγαλύτερων

ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ALICE BAILEY

9789600043783

Νέο Προϊόν

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

22,95 € με ΦΠΑ

-15%

27,00 € με ΦΠΑ

Αυτό το βιβλίο είναι σε ένα μέτρο μια συνέχεια της συλλογής που έγινε στο προηγούμενο βιβλίο "Ponder on This" (Συλλογιστείτε σ' Αυτό).
Οι αναγνώστες του "Ponder on This" θα βρουν ότι υπάρχουν αρκετές επικαλύψεις ανάμεσα στο προηγούμενο βιβλίο και σ' αυτό, όσον αφορά τα αποσπάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί. Το να ξαναχρησιμοποιηθούν αυτά τα αποσπάσματα έγινε εσκεμμένα, για λόγους αυτοτέλειας του τωρινού βιβλίου. Σε σχέση μ' αυτό, ο Θιβετανός δηλώνει «Αυτό καλύπτει ένα οικείο έδαφος για όλους σας, αλλά στην προσπάθεια να επιτύχετε ένα όραμα του όλου, χρειάζεται μια συνεχής επανάληψη» (16-614) ή πάλι «Μόνο με τη συνεχή επανάληψη μαθαίνουν οι άνθρωποι, κι αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται ξανά και ξανά» (15-668). Επιπλέον, εκείνοι που έχουν μάθει να εκτιμούν τα κείμενα του Ντ.Κ., μπορούν να διαβάσουν τα όμορφα λόγια και τις σκέψεις του ξανά και ξανά, διεισδύοντας βαθμιαία στις πιο βαθιές σημασίες που παραμένουν κρυμμένες ή απαρατήρητες στην πρώτη μελέτη.
Είναι ένα βιβλίο με χωρία, και επομένως ας ξεκινήσω με τον κατάλληλο τρόπο:
Ελπίδα κι ευχή μου για σας είναι να διευρυνθεί το όραμά σας και ν' αναπτυχθεί η δύναμη της σκέψης σας και του αφηρημένου στοχασμού σας. (18-207)
Εκείνοι που διαβάζουν και μελετούν αυτές τις ιδέες ασχολούνται με έννοιες και σκέψεις πλήρως ακατάληπτες, τελείως ανεξήγητες, και κάποτε μάλιστα άνευ νοήματος για τον κοινό καθημερινό επιχειρηματία του δρόμου. (18-363)

Κατηγορία Θρησκεία/Φιλοσοφία/Κοινωνιολογία
Θεματική κατηγορία ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ
Σειρά ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ
Ημ. Έκδοσης 2013
Αριθμός Σελίδων 806
ISBN 9789600043783
Σχήμα 15Χ22
Βιβλιοδεσία ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: