ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ - ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ

Προσφορές

Μειωμένη Τιμή! ΜΥΘΟΙ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ Προβολη μεγαλύτερων

ΜΥΘΟΙ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ

Κώστας Δαλακιουρίδης

9786185021955

Νέο Προϊόν

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

9,80 € με ΦΠΑ

-30%

14,00 € με ΦΠΑ

Οι ιδεολογίες και οι θρησκείες (ισμοί) καθώς και οι μύθοι είναι γνωστοί. Όμως δεν είναι πολύ γνωστό ότι όταν εγκατασταθούν στο μυαλό ενός ανθρώπου παίρνουν ένα τμήμα του κάτω από τον έλεγχό τους κι έτσι το θύμα δεν έχει κανένα έλεγχο πάνω του. Ο άνθρωπος φαίνεται φυσιολογικός, αλλά η κρίση του επηρεάζεται από τους φιλοξενούμενους. Ο έλεγχός τους μπορεί να φτάσει στο σημείο να μας βάλει να σκοτωθούμε με άλλους συνανθρώπους προκειμένου να πολλαπλασιασθούν. Η απαλλαγή από τους ισμούς είναι πολύ δύσκολη και οδυνηρή. Μόνο η σωστή παιδεία και η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης είναι το γιατρικό, κι αυτό πριν προλάβουν να μπουν. Μετά προκαλούν νευρώσεις.
Με λίγα λόγια οι ιδεολογίες μάς εκμεταλλεύονται για τους σκοπούς τους και ευνοούν αυτούς που τους κατευθύνουν. Είναι ωφέλιμες όταν βοηθούν κάποιον να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής. Είναι ολέθριες όταν τον εκμεταλλεύονται και τον χειραγωγούν.
Στο βιβλίο υπάρχει μια συνοπτική περιγραφή των μύθων, των ιδεολογιών και των κυριότερων θρησκειών από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα με μια μάλλον σκληρή κριτική. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει όσους δεν έχουν νοσήσει βαριά από "ισμο-τίτιδα". 

Κατηγορία Θρησκεία/Φιλοσοφία/Κοινωνιολογία
Θεματική κατηγορία ΔΟΚΙΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ
Ημ. Έκδοσης ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019
Αριθμός Σελίδων 358
ISBN 9786185021955
Σχήμα 14Χ21
Βιβλιοδεσία ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΜΥΘΟΙ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ

ΜΥΘΟΙ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: