Μενού
Καλάθι

ΜΙΜΗΣΗΣ-ΡΟΛΩΝ

ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TL722
Αυτός ο ξύλινος πάγκος εργαλείων είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών δραστηριοτήτων για παιδιά 3 ετών κι άνω. Το παιχνίδι αυτό είναι ένα κλασικό παιχνίδι μίμισης ρόλων που δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να φτιάξει με τα εργαλεία που παρέχονται οτιδήποτε φανταστεί.  Ο πάγκος προσφέρει πολλές δραστηριότητες γ..
26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:26.50€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TF797
Αυτός ο ξύλινος πάγκος εργαλείων είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών δραστηριοτήτων για παιδιά 3 ετών κι άνω. Το παιχνίδι αυτό είναι ένα κλασικό παιχνίδι μίμισης ρόλων που δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να φτιάξει οτιδήποτε φανταστεί με τα εργαλεία που παρέχονται.  Ο πάγκος προσφέρει πολλές δραστηριότητες γ..
40.00€
Χωρίς ΦΠΑ:40.00€
ΕΚΔΟΤΗΣ: LE TOY VAN Model: TV475
Ο πλήρης μεγάλος πάγκος εργασίας της LE TOY VAN. Σε γαλάζιο και κίτρινο χρώμα περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία και αξεσουάρ που φαίνονται στην εικόνα. Διαστάσεις:50x39x78cm..
145.00€
Χωρίς ΦΠΑ:145.00€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TKC466
Ένας επιτραπέζιος μεγάλος ξύλινος πάγκος εργαλείων που συμβάλλει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων. Περιέχονται ποικίλα εργαλεία, γρανάζια και σφηνώματα για ατέλειωτες στιγμές μαστορέματος!..
115.00€
Χωρίς ΦΠΑ:115.00€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TY201
Παίξε με τα χαριτωμένα ζωάκια και τον εξοπλισμό της ξύλινης φάρμας! Αυτό το ποιοτικό παιχνίδι βοηθάει στην ανάπτυξη της φαντασίας και στις κοινωνικές δεξιότητες του παιδιού...
21.00€
Χωρίς ΦΠΑ:21.00€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TKI054
Εμπνευσμένο από την προϊστορία και τον κόσμο των δεινοσαύρων, αυτό το ξύλινο σετ θα χαρίσει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στο παιδί και τους φίλους του. Αποτελούμενο από φιγούρες δεινοσαύρων, ανθρώπων και φυτών, το παιδί μεταφέρεται στο παρελθόν. Αναπτύσσει τη φαντασία, τις κοινωνικές του ικανότητες κ..
32.00€
Χωρίς ΦΠΑ:32.00€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TY203
Φτιάξε το δικό σου σενάριο και παίξε με τον ξύλινο σταθμό πυροσβεστικής με φιγούρες πυροσβεστών και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό! Αυτό το ποιοτικό παιχνίδι βοηθάει στην ανάπτυξη της φαντασίας και στις κοινωνικές δεξιότητες του παιδιού...
20.70€
Χωρίς ΦΠΑ:20.70€
ΕΚΔΟΤΗΣ: LE TOY VAN Model: TV293
Πρόκειται για ένα σετ make up από την εταιρεία Le Toy Van. Με αυτό το σετ το παιδί μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά μακιγιάζ και να υποκριθεί ότι βάφει τον εαυτό του, τους φίλους του, την οικογένειά του και τις κούκλες του. Αποτελείται από μια υφασμάτινη τσάντα καλλυντικών από φυσικό βαμβάκι και μ..
38.00€
Χωρίς ΦΠΑ:38.00€
ΕΚΔΟΤΗΣ: LE TOY VAN Model: TV296
Πρόκειται για ένα μπλέντερ με το οποίο τα παιδιά θα φτιάξουν φανταστικούς χυμούς από ξύλινα φρούτα που περιέχονται στη συσκευασία ή ακόμα από φρούτα-παιχνίδια που έχουν ήδη. Με σύμμαχο τη φαντασία τους θα περάσουν δημιουργικά ατελείωτες ώρες. Διαθέτει το μπλέντερ, 2 ποτήρια με καλαμάκια, ένα ξύλινο ..
48.00€
Χωρίς ΦΠΑ:48.00€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TF842
Αυτό το ξύλινο σετ φρυγανιέρας αποτελεί κλασικό και διαχρονικό παιχνίδι μίμησης ρόλων που ενθαρρύνει τις κοινωνικές δεξιότητες του παιδιού και καλλιεργεί τη φαντασία του. Το σετ αποτελείται από 6 ξύλινα τεμάχια: ένα μίξερ σε όμορφα χρώματα, ένα μπολ, ένας δίσκος σερβιρίσματος, ένα βούτυρο και δύο μπ..
16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.00€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TF327
Αυτό το ξύλινο σετ κουζίνας & BBQ αποτελεί κλασικό και διαχρονικό παιχνίδι μίμησης ρόλων που ενθαρρύνει τις κοινωνικές δεξιότητες του παιδιού και καλλιεργεί τη φαντασία του. Το σετ αποτελείται από 23 ξύλινα τεμάχια και μπορεί να διαμορφωθεί είτε ως ψησταριά BBQ είτε ως κουζίνα μαγειρέματος. Συγκεκρ..
36.00€ 40.00€
Χωρίς ΦΠΑ:36.00€
ΕΚΔΟΤΗΣ: TOOKY TOY Model: TY202
Φτιάξε το δικό σου σενάριο και παίξε με το κάστρο πριγκίπισσας με τις χαριτωμένες χρωματιστές φιγούρες, τα ζωάκια και τον εξοπλισμό του κάστρου! Αυτό το ποιοτικό παιχνίδι βοηθάει στην ανάπτυξη της φαντασίας και στις κοινωνικές δεξιότητες του παιδιού...
21.00€
Χωρίς ΦΠΑ:21.00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 116 (10 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies