ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ Προβολη μεγαλύτερων

ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ

Sara Raasch

978-618-5021-80-1

Νέο Προϊόν

ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΚΟ

ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΑΓΕΙΑ

ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ

 

Το τρίτο βιβλίο της τριλογίας.

Περισσότερα

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

12,50 € με ΦΠΑ

Ο Άνγκρα είναι ζωντανός, η παρακμή του εξαπλώνεται – και κανένας δεν είναι ασφαλής.

Η Μίρα θα κάνει τα πάντα για να σώσει τον κόσμο της. Καθώς ο Άνγκρα προσπαθεί να γκρεμίσει τις νοητικές της άμυνες, χρειάζεται απελπισμένα να μάθει να ελέγχει την ίδια της τη μαγεία – έτσι, όταν ο ηγέτης ενός μυστηριώδους Τάγματος από το Πέιζλι προθυμοποιείται να τη διδάξει, η Μίρα αρπάζει την ευκαιρία. Αλλά η πραγματική λύση για να σταματήσει την Παρακμή του Άνγκρα βρίσκεται στον λαβύρινθο βαθιά κάτω από τα Βασίλεια των Εποχών. Για να νικήσει τον Άνγκρα, η Μίρα θα πρέπει να μπει στον λαβύρινθο, να καταστρέψει την ίδια μαγεία που μαθαίνει να ελέγχει – και να κάνει τη μεγαλύτερη θυσία από όλες.

 Ο Μάθερ θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη βασίλισσά του. Πρέπει να συσπειρώσει τα Παιδιά του Λιωμένου Πάγου, να βρει τη Μίρα – και να της πει επιτέλους πώς αισθάνεται πραγματικά. Αλλά με ένα σχέδιο επίθεσης που δεν αφήνει κανένα βασίλειο αλώβητο και μια τεράστια προδοσία ανάμεσά τους, η πιθανότητα να κερδίσει τον πόλεμο –και να προστατεύσει τη Μίρα– απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

 Η Σέριντουεν θα κάνει τα πάντα για να σώσει τον λαό της. Ο Άνγκρα έβαλε να σκοτώσουν τον αδελφό της, έκλεψε το βασίλειό της και την αιχμαλώτισε. Αλλά όταν απελευθερώνεται από έναν αναπάντεχο σύμμαχο που αποκαλύπτει μια σοκαριστική αλήθεια πίσω από το δουλεμπόριο του Καλοκαιριού, η Σέριντουεν πρέπει να αναλάβει δράση, για να σώσει την αληθινή της αγάπη και το βασίλειό της, ακόμα κι αν της κοστίσει τα λίγα που της έχουν απομείνει.

 Καθώς ο Άνγκρα εξαπολύει την Παρακμή στον κόσμο, η Μίρα, ο Μάθερ και η Σέριντουεν πρέπει να ενώσουν τα βασίλεια της Πριμόρια… ή να χάσουν τα πάντα.

Το τρίτο βιβλίο της τριλογίας.

Κατηγορία Φανταστική Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Σειρά SNOW LIKE ASHES TRILOGY
Ημ. Έκδοσης 2017
Αριθμός Σελίδων 496
ISBN 978-618-5021-80-1
Σχήμα 14X20.5
Βιβλιοδεσία ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Μεταφραστής ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΡΙΑΔΑ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ

ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ

ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΚΟ

ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΑΓΕΙΑ

ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ

 

Το τρίτο βιβλίο της τριλογίας.

9 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: