ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Προσφορές

Μειωμένη Τιμή! ΤΟ ΤΑΓΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ Προβολη μεγαλύτερων

ΤΟ ΤΑΓΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

SAMO KUSCER

9789604601899

Νέο Προϊόν

Ένα βιβλίο-συστέγαση του πολύ σοβαρού με το πολύ αστείο. Γιατί το χιούμορ είναι ένα εσωτερικό κομμάτι της σοβαρότητάς μας.

Περισσότερα

Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

7,38 € με ΦΠΑ

-31%

10,70 € με ΦΠΑ

Τι είναι ζωή; Πότε και πώς γεννήθηκε το Σύμπαν; Έχουν ζωή τα άστρα; Ποια η γεωλογική ιστορία του πλανήτη Γη; Πώς εμφανίστηκε η ζωή πάνω στη Γη; Ποιος ευθύνεται για την οικολογική καταστροφή; Το βιβλίο «Το ταγκό της Γης», που ανήκει στη σειρά «Νέοι και επιστήμες» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σαββάλα, απαντά με τρόπο σαφή και τεκμηριωμένο στα παραπάνω ερωτήματα αλλά και σε πολλά άλλα που σχετίζονται με τον πλανήτη μας, τους γαλαξίες, τα άστρα, τη ζωή και την εξέλιξή τους. Με ύφος απλό και κατανοητό εξετάζονται ακόμη η σχέση ύλης και ενέργειας, οι ωκεανοί και η ατμόσφαιρα της γης, οι ζωικοί και φυτικοί οργανισμοί, η πορεία και η εξέλιξη του ανθρώπου πάνω στη γη, η καταστροφή που προξενεί ο άνθρωπος σ’ αυτήν. Αξιοσημείωτο είναι ότι η αφήγηση των επιστημονικών θεμάτων δεν είναι ανιαρή, καθώς συνοδεύεται από απολαυστικό χιούμορ και έξυπνη εικονογράφηση, έτσι ώστε να «κερδίζει» τόσο τον μικρό αναγνώστη όσο και τον ενήλικα. Το βιβλίο κλείνει με μια έκκληση για σεβασμό στη μητέρα Γη: «Οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν βαθύτατη την ανάγκη να πιστεύουν σε κάτι... Η πίστη στη Γαία δεν είναι μια τυφλή πίστη. Δεν απαιτεί από τους ανθρώπους να αποδέχονται αλήθειες χωρίς απόδειξη. Ζητάει απλά έναν υπέρτατο σεβασμό προς όλο τον έμβιο και τον άβιο κόσμο, τους δύο αναπόσπαστα συνδεδεμένους κόσμους που στροβιλίζονται αδιάκοπα σ’ έναν υπέροχο προαιώνιο χορό, το ταγκό της μητέρας Γης, το ταγκό της Γαίας».

Σειρά ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
Ημ. Έκδοσης 1996
Αριθμός Σελίδων 65
ISBN 9789604601899
Σχήμα 29×22
Βιβλιοδεσία ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΤΟ ΤΑΓΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΤΟ ΤΑΓΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ένα βιβλίο-συστέγαση του πολύ σοβαρού με το πολύ αστείο. Γιατί το χιούμορ είναι ένα εσωτερικό κομμάτι της σοβαρότητάς μας.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: